Спортното училище в Русе няма право да изключи бияча Джан Махмуд

0
От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат контрол върху поведението на Джан Махмуд, след като изтърпи наказанието си
От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат контрол върху поведението на Джан Махмуд, след като изтърпи наказанието си Видео: Кис 13

От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат контрол върху поведението на Джан Махмуд, след като изтърпи наказанието си

Биячът от Русе Джан Махмуд не е можело да бъде изключен от Спортното училище, тъй като е бил в 12 клас и трябва да му се осигури обучение.

От ръководството на гимназията, обаче се опасяват, че след като изтърпи наказанието си и продължи образованието си в самостоятелна форма, младежът пак може да залитне в грешна посока без контрол от преподаватели и треньори.

До 10 клас Джан Махмуд се е развивал много добре в спорта и не е имал никакви противообществени прояви, заяви директорът на спортното училище Евгени Недев, цитиран от КИС 13.

В началото на 11 клас пък майката на Джан отправя искане той да премине в самостоятелна форма на обучение. Именно през този период Джан се "активизира", но училището остава с "вързани ръце", тъй като младежът не посещава занятия присъствено.

През тази година Джан Махмуд се връща в училище, тъй като е 12 клас. Точно тогава става публично и видеото с побоя над друг младеж, който предизвика сериозната обществена реакция.

Според директора на Спортното училище Евгени Недев, ако Джан Махмуд е бил в присъствена форма на обучение, е нямало да се стигне до прояви на агресия от негова страна.

От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат контрол върху поведението на Джан Махмуд, след като изтърпи и продължи образованието си в самостоятелна форма на обучение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    6
    Де да знам
    Хайде, тежък пубертет, побоища, половината момчета са минавали през това. Но "целувай ми обувките" не е просто гамен-побойник! Това е тежък психопат! Това не се лекува, не подлежи на терапия! Този ще излезе от затвора, ще си позатрае, но рано или късно ще научим за нещо много по зловещо сътворено от него!
  • -15
    5
    до 4
    Никой няма никакво право право, да изключва ученици, от никъде. Той може да се промени и да стане човек, който може да промени света. Да посочвам ли примери ? Никой няма право да го дамгосва завинаги. Не бъдете тесногърди селяндури, момчето влезе в затвора. Всеки ден там е АД. Година не е малко време. Вече може да го оставите намира. Дано и педито с червената косичка се успокои и се пребоядиса. Ще му платя топ фризура при Галка ако реши да заприлича на момче. Стига вече.
  • 20
    4
    Тц до1
    Толкова не си в час, че няма накъде повече. След влязла в сила осъдителна присъда /ефективна или не/ правилникът позволява престъпника /доказан/ да бъде изключен незабавно.
  • 11
    3
    Превантивно
    Що не му счупите от милване тъпата кратуна на бившия затворник като излезе? Може и ръчичките да му счупите, ама не го изключвайте от Спортното У чистилище.
  • 5
    2
    xasdcfasc
    безплатен зоб ,че да не обърнат резбите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари