Съдът остави в ареста бияча от Русе

16
Срещу Джан Махмуд са повдигнати шест обвинения
Срещу Джан Махмуд са повдигнати шест обвинения Видео: Русе Медиа

Срещу Джан Махмуд са повдигнати шест обвинения

Съдът в Русе остави за постоянно в ареста 17-годишния младеж, който бе арестуван за няколко случая на побой. Срещу ученика от Спортното училище са повдигнати шест обвинения от Окръжна прокуратура в резултат на три подадени жалби от потърпевши, информира Русе Медиа.

Обвиненията срещу 17-годишния ученик са деяния, извършени в период от шест месеца – като се започне от нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди и се стигне до хулиганство, грабеж, изнудване, принуда със средна телесна повреда. От прокуратурата поискаха най-тежката мярка, тъй като за част от престъпленията се предвижда наказание лишаване от свобода. Защитата настоя той да бъде оставен под надзора на Детска педагогическа стая, но съдът не уважи това искане.

Споделени бяха и твърденията на прокуратурата, че са налице всички предпоставки и той ще остане в ареста до влизане в сила на мярката за неотклонение. Другото хубаво нещо, което можем да кажем на този етап, е, че на пострадалия от грабежа и изнудването са възстановени вече всички имуществени вреди“, каза Георги Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Аушви
    Ама защо му криете лицето на този рязан боклук!
  • 9
    7
    Прост въпрос
    А на мен ми е страшно интересно тутурутките с микрофоните толкова време защо не ходиха да ги навират в лицето та Мирослав Дамянов шефа на полицията благодарение на когото съвсем престъпно цъфна Русе?! Само този боклук ли безчинства в града ?! Сега защо не го намери някой Дамянов и да го пита точно за този случай?!
  • 14
    6
    аааа
    що не се пробва с някой що годе равен а все хваща някакви безащитни?-сега ще види мааааууухмуд
  • 10
    5
    Народ
    Най-тежкото за тези ужасни действия !!!
  • 14
    4
    123
    Мангала да го духа, заслужил си е. Аз само да попитам, Гошо на случаен принцип ли попада на всички дела с голям обществен интерес ?!? Компютъра ли го избира или той си ги избира за да се блесва пребщд медиите ??!? И, колко годино той ще е главен прокурвор ?!? 27, сигурно. Няма кой да го замени, безценно добър и незаменим прокурвор е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари