Джакузи засмука 4-годишно момченце

0
Както децата играели вътре, изведнъж детето започнало да крещи
Както децата играели вътре, изведнъж детето започнало да крещи

Джакузи в хотел край Пловдив засмука 4-годишно момченце.

За късмет на детето и на родителите му инцидентът се разминал без нуждата от оперативна намеса. Дупето на момченцето било цялото насинено и то било прегледано в болница, където останало за наблюдение.

Инцидентът се случил на 22 септември в хотелския комплекс „Беркут” в село Брестник, който е собственост на брата на бивш зам.-областен управител на Пловдив. Според персонала на комплекса момчето е било само в джакузито. „Какво прави 4-годишно дете само в джакузито?!”, питат от хотела. На това обаче опонира майката на детето, която е възмутена от случилото се.

„На влизане изрично прочетох правилника за ползване на съоръженията. Там никъде не беше упоменато, че е забранено за деца. Единственото беше указано, че деца до 14-годишна възраст не се допускат без придружител”, разказва майката на малчугана пред trafficnews.bg.

Семейството е от Пловдив и решило за трите почивни дни да отседнат в хотела. Вътре в джакузито били и други деца. Те влезли там, защото водата била по-топла, отколкото в басейна. Всички вкупом били първо в басейна, но децата поискали да отидат в джакузито. По време на инцидента в опасното съоръжение били бащата на момченцето, пострадалото дете и тяхна семейна приятелка със своето дете. „Тоест, имаше непрекъснат родителски контрол”, казва майката.

Както децата играели вътре, изведнъж синът й започнал да крещи. Оказало се, че на една от помпите липсва решетката. Силната струя на водата засмукала дупето на момченцето. На родителите им отнело няколко минути, за да успеят да отскубнат детето си. Те се обърнали към ръководството на хотелския комплекс, откъдето им обяснили, че служителят, отговарящ за техническата поддръжка, е знаел за липсващата решетка, но не е сложил нова такава.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари