Дядо се опита да прегази внука си в Разградско

0
Пострадалият е бил с 3,05 промила в кръвта
Пострадалият е бил с 3,05 промила в кръвта Снимка: БГНЕС

Пострадалият е бил с 3,05 промила в кръвта

Дядо умишлено опита да прегази внука си след разправия между двамата. Сигналът е получен в полицията около 18:30 часа на 12 април. Спорът между 79-годишния мъж от село Брестовене и 36-годишния му внук възникнал по повод стари тухли, с които внукът искал да направи ограда, а дядо му се възпротивил. Възрастният мъж се качил в колата си „Шевролет Такума“ и ударил с нея по-младия.

Пострадалият е прегледан от екип на Спешна помощ, който установил, че има порезни и охлузни рани и оток на единия крак. Тестът за употреба на алкохол на дядото е отрицателен, а на пострадалия внук отчел 3,05 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    До 1-ви
    Съществува,съществува...същата беше отчетена с алконал,дрегер и после с кръвна проба.Взета бе от лице със небезизвестна фамилия от гр.Русе през 1995 г.по повод причинено ПТП зад паметника на Стефан Караджа при отнемане на предимство на движещ се л.а. в посока х-тел Рига.Вратата се отвори на автомобила и човека се изхлузи на земята,бетер кирка.И дами има пияни.
  • 3
    1
    Не, че нещо
    Не съществува кръвна проба с над 3 промила в историята на съдебната медицина в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари