Дядо Георги не е ял бой

0

Собствениците на кафето, където се е разиграл инцидентът с дядо Георги в края на миналия месец, са категорични, че не е имало побой.

Здравко и Мариана Кавалджиева разказали пред "Марица", че възрастният мъж е добре познат на всички клиенти. Тъй като живее наблизо, минавал често и дразнел клиентите. Така станало и в злополучния ден.

"Появи се от някъде и отиде при хората на една от масите и започна да им говори. Не е имало агресия. Хората се опитаха да го изгонят. Любомир дори не е ставал от масата. След това продължи да си пие бирата", разказва Мариана.

При вторичните прегледи на Георги Димчев са открити фрактури на лумбалните прешлени. В документите от пристигналия на място екип на спешна помощ е посочено нараняване на ръката. Два дни след инцидента дядото е отишъл за рентген в УМБАЛ “Св. Георги”. В направленията са посочени вероятна диагнози - повърхностна травма на гръдния кош и повърхностна травма на главата. Тогава не са открити никакви проблеми.

Седмица по-късно Георги Димчев отново е потърсил медицинска помощ, като се е оплаквал от болки в кръста. В изследването са посочени две фрактури на прешлените. В бележките на специалистите към изследването е написано: “данни за фрактури на Л1 и Л4 прешленни тела (на фона на други дегенеративни промени и вероятно с давност?)”.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари