Двойките от кои зодии не могат да останат за дълго време заедно?

1
Любовта им в повечето случаи е обречена на провал
Любовта им в повечето случаи е обречена на провал Снимка: iStock

Любовта им в повечето случаи е обречена на провал

Двойките от определени зодии не могат да изградят силен съюз. Въпреки че в началото те не обръщат внимание на несъвместимостта на характерите си, любовта им е обречена на провал, пише Актуално.

Телец и Овен

Тези зодии трудно правят компромиси. Овните са свикнали да доминират, а на Телците им липсват емоции. В резултат на това никой няма да е готов да се откаже от предпочитанията си заради другия.

Рак и Везни

В този съюз проблемът е в комбинацията от ритми. Везните считат, че е твърде скучно да прекарват цялото време с половинката си. Раците не са доволни от това и слагат край на връзката си.

Близнаци и Козирог

Близнаци и Козирог - те сякаш живеят на различни планети. Консервативните Козирози се плашат от безумните постъпки на представителите на въздушната стихия. Дори по време на запознанството тези два знака едва ли ще изпитват симпатия един към друг.

Лъв и Дева

Този съюз няма бъдеще заради различните темпераменти на двете зодии. Девата няма да оправдае очакванията на Лъва. Представителите на тези зодии бързо ще разберат, че не са един за друг.

Стрелец и Скорпион

Стрелец и Скорпион - това, което ще ги раздели, са различните приоритети. Първоначално връзката им ще бъде изградена върху страст и интерес, но скоро партньорите ще осъзнаят, че техният съюз е обречен. Стрелецът не разбира земността на Скорпиона.

Водолей и Риби

Рибите постоянно изискват одобрение, но Водолеите не са готови да го дадат. Те са твърде отнесени и постоянно са в своя малък свят. В резултат на това връзката им бързо ще приключи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари