Двойките зодии, които си пасват

1
Вие от тях ли сте?
Вие от тях ли сте?

Астрологията играе важна роля в любовния ви живот и в намирането на най-добрата половинка за вас.

Някои зодии си пасват и се допълват идеално, смята езотерикът Красимир Куртев, който подготвя рубриката "Скритите послания с Красимир Куртев“ в Trafficnews. Други двойки са невероятно съвместими и са създадени един за друг. Те имат комплиментиращи черти и характер.

Любовната съвместимост не винаги е ясна и има различни видове любов. Има любов към член на семейството, платонична любов към приятел и романтична любов. Вашите зодиакални знаци са чудесен начин да разберете вашето поведение, чувства и взаимодействие с другите.

Близнаци и Стрелец

В света на астрологията е добре известно, че Близнаци и Стрелец споделят връзката, която е духовна и физическа. Това е така, защото тяхната умствена връзка е толкова силна и уникална, че не всеки може да разбере как работи. Близнаци и Стрелец са известни със своите творчески условия и активно въображение.

Овен и Лъв

И Овен, и Лъв са склонни да имат сходни качества като енергичност, ентусиазъм и страст към живота. Имат еднакъв хъс за живот и могат да превърнат всяка ситуация в купон. Тяхното разбиране един за друг е дълбоко, поради което е толкова лесно за тях да се разбират и свързват.

Телец и Везни

И двата знака отдават еднакво значение на лоялността и стабилността и споделят еднакъв набор от ценности. Телците имат покровителствен и грижовен характер, докато Везните искат да бъдат обгрижвани.

Рак и Риби

Рак и Риби изваждат най-доброто един от друг, като се насърчават и подкрепят безусловно. Те имат подобен темперамент на лоялност и чувствителност и следователно имат перфектно разбиране и химия.

Дева и Козирог

Двете зодии имат едно и също дисциплинирано отношение към живота и дават приоритет на семейството си пред всичко. Представителите на тези зодиакални знаци са работохолици, но все пак знаят как да постигнат правилния баланс.

Водолей и Скорпион

Докато Скорпионите са луди, Водолеите са още по-луди. И двамата са любители на приключенията и знаят как да се наслаждават на живота и да го живеят според условията си. И двамата пренебрегват условностите и монотонния, скучен живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари