Движението по улица "Тулча" ще бъде временно ограничено

2
Движението по улицата ще е нарушено, считано от 13 до 27 октомври включително
Движението по улицата ще е нарушено, считано от 13 до 27 октомври включително Снимка: Община Русе

Движението по улицата ще е нарушено, считано от 13 до 27 октомври включително

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в град Русе; Етап II - Реконструкция на главни и второстепенни клонове“ считано от 13 октомври (четвъртък) до 27 октомври (четвъртък) включително, с цел асфалтиране се заемат пътни ленти на улица „Тулча“ в участъка от хотел „Миления“ до кръстовището с улица „Цветница“.  

Движението на МПС и превозните средства от обществения транспорт ще се осъществява по свободните пътни ленти и от кръстовището на улица „Тулча“ с улица „Цветница“ в посока улица „Студентска“ по обходен маршрут: улица „Плиска“, улица „Битоля“, улица „Алеи възраждане“, улица „Яребична“, улица „Доростол“.

Призовават се водачите на МПС да се движат в този участък с повишено внимание и да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Армагедон
    Е как пък ведъж не затворихте за движение пътя Русе-Нисово, белким го съжали първата и посрамена булка, че да го прибере за една нощ нашия кексманиак.Оная Скочи Бра му изпива мозъка всяка вечер, потвърдено от Агенция ЕЖКаза.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари