Затварят за два дни кръстовището на Ялта

1
Въвеждат обходни маршрути
Въвеждат обходни маршрути Снимка: Община Русе

От 21.05. (събота) до 22.05. (неделя) включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Дебър“ и ул. „Лозен планина“ (кръстовище Ялта)

Промените са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“, съобщиха от Община Русе.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

1. При движение от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Липник“ в посока КАТ, по бул. „Цар Освободител“, бул. „Съединение“, ул. „Плиска“, ул. „Тулча“ и по ул. „Никола Петков“ към бул. „Липник“;

2. В обратна посока от посока КАТ към кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „Никола Петков“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ към бул. „Цар Освободител“;

3. Градските автобусни и тролейбусни линии с №2, 12, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 30 и 33, както и междуселищните линии, движещи се по бул. „Липник“, ще ползват същия обходен маршрут.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Този
    С това ще помним наш Пенчо издънка след издънка ама нали му свършва края сега гледа да напълни джоба то от това най лесно се печели тоест сещамисе ..,........срам за БСП
  • 7
    5
    vanko
    Е стига де то срамота само за два дни . Тъкмо свикнахме с месеци разкопавания и затваряния на улици и сега хоп само за два дни .
  • 8
    4
    Плюс - минус
    Точно на това кръстовище по времето на соца имаше т.н. "сребърни павета" , доставени от Марсилия в началото на ХХ век. Имаше ги и по улица "Славянска" , и на доста други места. Къде изчезнаха? Кой си ги прибра? Има ли в общината някакво звено, което да съхранява такива факти през времето? В много европейски градове запазват такива старинни настилки. В Рим, на Виа Апия каменната настилка е хилядолетна.
  • 8
    3
    Русенец
    Ще отмъкнат паветата
  • 18
    2
    Митко Манафов
    Затваряйте града,то всичко е осрано
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари