"Движение Гергьовден" набира кандидати за общински съветници в Русе

0
Листата на политическата формация е отворена за експерти и достойни граждани
Листата на политическата формация е отворена за експерти и достойни граждани Снимка: Dunavmost

Листата на политическата формация е отворена за експерти и достойни граждани

“Движение ГергьовденРусе кани граждани да излъчат достойни кандидати за съветници, гласи съобщение на политическата формация в Русе.

Листата с кандидати за общински съветници на „Движение ГергьовденРусе е отворена за експерти. От партията разчитат на гражданска активност по излъчване на достойни кандидати, които са с доказан професионален и житейски опит и заслужават доверието на избирателите. Номинации се приемат до 31-ви август на имейл: [email protected], след което те ще бъдат разгледани от ръководството. Идеята на партията е общинският съветник да не зависи от партийния си началник, който реди листите, а да придобие свобода и сила от вота на персоналните си избиратели, заявиха от офиса на "Движение Гергьовден".

„Каним представители на гражданското общество с различни професии, както и доказани личности, да се включат в нашата дейност и със своята експертиза активно да работят за развитието на община Русе. Мотивацията е налице, както и необходимата приятелска атмосфера. От местната структура на „Движение Гергьовден“ даваме поле за изява на предприемачеството и творческите изяви на всяка личност. Очакваме предложения за доказани личности, които да подпомогнат разрешаването на проблемите в община Русе", каза областният ръководител на партията Кристиян Вълчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Още
    Едно активно мероприятие на кадровика на нашия град -Пл.Нун.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари