Двете най-злобни зодии

1
Между всички представители на зодиите има лоши и злобни хора, но при тези две зодии са малко повече
Между всички представители на зодиите има лоши и злобни хора, но при тези две зодии са малко повече

Между всички представители на зодиите има лоши и злобни хора, но при тези две зодии са малко повече отколкото при другите. 

Овен

Когато са в добро настроение, всичко изглежда прекрасно, пише Zajenata.bg. Тази зодия се забавлява, шегува се и е отличен приятел.

Няма да се отегчиш с представител на тази зодия, почти няма леност в него и винаги е готов да отиде на ново приключение или да ти помогне. Но внимавайте, ако загуби настроението си. Тогава всеки става обект на омразата му и разбирате какъв ад, изтъкан от огън, е тази зодия. Ужасът при тях започва така, че никой не го чува и усеща. А упоритостта буквално ги заслепява, така че никакви аргументи и молби на света няма да ви спасят от злобата на тази зодия. Разбира се, през годините този темперамент се охлажда и след това да разгневиш Овен е много по-безопасно.

Скорпион

Това е приятелски и грижовен човек. Той е доста мълчалив и понякога изглежда наивен. Но не всеки знае, че всичко това е само маска, под която бушуващите емоции живеят в бесен ритъм. Водният елемент внушава чувственост, така че е особено уязвим, което означава, че има повече причини за загуба на контрол. Въпреки това, той има достатъчно сила, за да не освободи всичките си натрупани бесове. Но дори и тук има граница. Следователно, когато търпението е изчерпано, Скорпионът е неудържим. В такива моменти той не е просто бесен, а се превръща в животно, копнеещо за мъст. Това е най-опасният враг. Само като Скорпионът се отърве от негативните емоции и се научи да задържа ниските импулси, той ще може да освободи своите прекрасни качества, за да създаде хармония около себе си. Така ще постигне осезаемо облекчение.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари