Две приятни изненади очакват феновете на "Дунав"

2
Заповядайте на Градския стадион в събота
Заповядайте на Градския стадион в събота

Две приятни изненади очакват феновете на „Дунав“-Русе на Градския стадион в събота, 29 август.

На терена като капитан на „драконите“ се завръща Диян Димов, а преди началото на мача ще прозвучи новият химн на „Дунав“. Дербито в Трета Североизточна лига, което изправя един срещу друг „драконите“ и „Спартак“-Варна“, започва в 17 часа, съобщи Русе Медиа.

За Диян Димов това ще бъде 11-и сезон с екипа на русенския тим. Той е отказал доста по-добри оферти в професионалния футбол, за да остане верен на любимия отбор. „Извеждал отбора от “В” група до Лига Европа, капитанът отново ще застане в труден момент до младите “дракони”. Благодарим ти и успех!“, заявиха от клуба.

Диян Димов тренира от няколко дни с младите си съотборници, а засега е сигурно, че ще остане в „Дунав“ поне до зимната пауза. Не е изключено да направи и цял сезон.

Другата изненада, която ще зарадва привържениците на отбора, е новият химн на „Дунав“. Той ще има своята официална премиера преди началото на мача. Текстът е написан от феновете под редакцията на голямата поетеса Надежда Захариева, записан е в студио в София, а изпълнението е на русенския поп певец Сунай Чалъков.

Двубоят със „Спартак“-Варна, който е един от претендентите за първото място в групата, ще бъде по изключение на Градския стадион. Причината е, че се очакват много фенове на гостите, които обикновено създават проблеми. Затова те ще бъдат изолирани в специалния сектор, с какъвто засега стадион „Дунав“ не разполага“.

Очаква се мачът да бъде изключително интересен, затова „Дунав“ се надява да има много зрители по трибуните. Билети се продават онлайн на https://bilet.bg/bg/events/dunav-ruse-spartak-varna/2381

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари