Двама журналисти ще съдят Ивайла Бакалова за клевета

12
Стефан Ташев и Ивелин Николов са засегнати от интервю на Бакалова
Стефан Ташев и Ивелин Николов са засегнати от интервю на Бакалова Снимка: БГНЕС

Стефан Ташев и Ивелин Николов са засегнати от интервю на Бакалова

Журналистите Стефан Ташев и Ивелин Николов, засегнали се от интервюто на Ивайла Бакалова от 16 февруари, ще съдят Бакалова. Това заявяват двамата в писмо с право на отговор, изпратено в деловодството на БНР. Двамата са били наречени "псевдожурналисти".

В предаването "РадиоТочка" Ивелин Николов каза, че е завършил магистратура "Журналистика" в СУ "Климент Охридски". "Моята ютуб канал е с над 30 000 абонати и 1 млн. зрители месечно. Гостували са ми журналисти, магистрати, бивши министри, депутати, енергийни експерти, политолози, социолози, хора от бизнеса и културата", заяви Николов.

"Бакалова не смятала за нормално, че съм поканил да ми гостува Стефан Ташев, който е разследващ журналист с над 25 години опит, а не анонимен потребител в социалните мрежи. Поканил съм и самата г-жа Бакалова да ми гостува", допълва Николов.

Стефан Ташев заяви категорично: "Ще заведа дело срещу Бакалова за клевети и внушения по мой адрес, твърдението, че съм псевдожурналист с 32-годишен стаж. Тя трябва да докаже в ефир и в съда, че аз съм купен, поръчков журналист на заплата при едни хора. Коментарите по нейн адрес, за които тя твърди, ми е неудобно да кажа в ефира на БНР. Ще си търсим и двамата правата в съда, докато истината възтържествува. Не смятам, че г-жа Бакалова е компетентният човек, който да определя кой е журналист и кой не".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    3
    Емил
    Що за човек е тази Бакалова, която изниква от всички гангстерски,истории,като я гледам не е и някоя красавица, сигурно толкова и сече пипито че се забърква навсякьде
  • 14
    2
    MOLI
    А,БАКАЛОВА,КАКВО Е ЗАВЪРШИЛА,ИЛИ ТЯ ИМА МНОГО СПЕЦИАЛНОСТИ??.
  • 21
    1
    Зина
    Много хора помним с какво е известна госпожата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари