Двама тежко пострадали при инцидент на пътя Русе – Силистра

0
Момче с мотопед се блъска в "Мазда", а в нея се удря лек автомобил „Ситроен“ / Снимката е илюстративна
Момче с мотопед се блъска в "Мазда", а в нея се удря лек автомобил „Ситроен“ / Снимката е илюстративна Снимка: satumareonline.ro

През изминалите 3 денонощия в Русенско са регистрирани общо 9 пътно-транспортни произшествия.

Пострадали са трима човека – двама тежко и един леко.

На 4 ноември около 19:30 ч. по пътя РусеСилистра мотопед без регистрационни табели, управляван от  16-годишен русенец е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в идващ срещу него лек автомобил „Мазда“, управляван от 71-годишен мъж. След удара Мазда-та спира на място и водачът слиза, за да установи състоянието на мотопедиста, но в това време в колата му се блъска попътно движещ се лек автомобил „Ситроен“, управляван от Д.В. на 69 г.

В резултат на първия инцидент е пострадал водачът на мотопеда, който след преглед в УМБАЛ - Русе е настанен за лечение с фрактури на глезен и ръка. При втория удар са пострадали пътници в ситроена – 66-годишна жена /фрактури на ребра и травми/ и 13-годишно момче /комоцио/. Те също са настанени за лечение в болницата.  

Дежурна оперативна група на „Пътна полиция“ е извършила оглед на място, причините за ПТП се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари