Двама са леко ранени при катастрофи през изминалото денонощие

0
Заради несъобразена скорост шофьор самокатастрофира и се удря в крайпътно дърво
Заради несъобразена скорост шофьор самокатастрофира и се удря в крайпътно дърво Снимка: Dunavmost / Архив

Заради несъобразена скорост шофьор самокатастрофира и се удря в крайпътно дърво

Двама са леко ранени при пътни злополуки през изминалото денонощие.

На 23 април около 02:30 часа в град Русе, квартал "Образцов чифлик", лек автомобил „Ауди А3“ с румънска регистрация, управляван от мъж на 28 години, при движение с несъобразена скорост с ширината на пътното платно и радиуса на ляв завой се е отклонил вдясно попътно, напуснал е платното за движение и с предната част на автомобила се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на удара е пострадал водачът, който след преглед е настанен в болница „Канев“ с диагноза - открита рана в областта на главата. Екип на пътна полиция е документирал инцидента с причина – „несъобразена скорост“. Издаден е талон за медицинско изследване за употреба на алкохол.

На 23 април около 16:35 часа на път I-5 (Русе - Велико Търново), в района на км 15+800 в посока град Русе, лек автомобил "Рено Лагуна“ с русенска регистрация, управляван от 75-годишен мъж, се е отклонил вдясно и се е преобърнал в крайпътна канавка. След преглед от екип на Център за спешна медицинска помощ водачът е освободен за домашно лечение с диагноза - порезна рана на ръка. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина – „не контролира МПС“. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари