Двама лидери на ПП-ДБ ще оглавят листите в София

0
В 23-и МИР начело застава Кирил Петков, а в 24-ти – Атанас Атанасов
В 23-и МИР начело застава Кирил Петков, а в 24-ти – Атанас Атанасов Снимка: БГНЕС / архив

Асен Василев остава първи в родния си град Хасково

Двама от лидерите на коалиция "Продължаваме промяната" – "Демократична България" (ПП-ДБ) ще поведат листите в столичните избирателни райони. В 23-и МИР начело застава Кирил Петков, а в 24-ти – Атанас Атанасов, информира БНР.

Явор Божанков потвърди, че ще е кандидат за депутат от новото обединение.

За 25-и избирателен район засега се предвижда водач да е Христо Петров – Ицо Хазарта.

Асен Василев остава първи в родния си град Хасково.

Все още не е ясно къде ще води председателят на "Да, България" Христо Иванов. Водаческото му място ще зависи от това коя от двете формации ще поведе Пловдивската листа. За първото място в Пловдив град се обсъждат Никола Минчев или Йордан Иванов от ДБ. Във Варна повежда Даниел Лорер.

Бившият депутат от БСП Явор Божанков ще е начело в Габрово, потвърди той пред националното радио.

Източници от двете формации обаче уточниха, че той ще е в листата, но все още не е взето окончателно решение дали ще е водач.

Избирателният район в Плевен е разпределен за ПП и най-вероятната кандидатура след оттеглянето на Иван Христанов, е на бившия спортен министър Радостин Василев.

Листите още не са окончателно изготвени и са в процес на обсъждане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Toto
    Тва пък генералче няма ли да го разкарат най-накрая
  • 0
    3
    До 2
    То па тоя реZдент дето е гнусна ръшлямска подлога много му вярва някой нормален! Добре, че вече му приключва последния мандат, че не мога да му гледам наглата продажна физиомутра!
  • 0
    2
    Драги daskale,
    Не знам чорапогащникът ти има ли дупки или не, но Президентът определи двамата от ПП-то като "шарлатани". Какви ще са останалите в листите им според теб?
  • 1
    1
    daskal
    Много, много, много да внимават какви хора ще слагат в листите си! Няма ангели неопетнени, но в провинцията всички се знаят, така че един боклук ще е достатъчен, за да провали нещата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари