Двама души загинаха в тежка катастрофа в Пловдивско

0
Има и сериозно пострадал пътник
Има и сериозно пострадал пътник Снимка: БГНЕС

Има и сериозно пострадал пътник

Тежка катастрофа на пътя между селата Чешнегирово и Поповица причини смъртта на двама души, а един е сериозно ранен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив. Сигналът е получен в полицията в 16:20 часа, предаде БТА.

По предварителна информация челно се сблъскали два автомобила с марка „Мазда“, а на място са загинали водачите им – мъж и жена. В критично състояние е пътничка от едната кола, която се транспортира към болница. Наложила се е намеса и на екип от пожарната със специализирана техника.

До приключване на огледа на местопроизшествието, движението в участъка е спряно. Обходният маршрут в посока Пловдив е през Поповица – Селци – Болярци – Асеновград. Към Хасково автомобилите се насочват през Садово – Моминско – Поповица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари