Двама души загинаха по време на местните избори в Турция

1
Истински екшън се е разиграл в Диарбекир
Истински екшън се е разиграл в Диарбекир

Истински екшън се е разиграл в Диарбекир

Двама души загинаха днес при инциденти в Диарбекир и Бурса по време на местните избори в Турция, предават местните медии.

При сбиване между две групи в югоизточния окръг Диарбекир, загина един човек и 12 бяха ранени.

Гражданите са влезли в пререкание заради избора на местен кмет. Спорът бързо прераснал във въоръжен конфликт, като хората са се замеряли с пръти, камъни и са открили стрелба, информира в. „Сьозджу“, предаде БТА.

Двама от ранените са в тежко състояние. Всички пострадали са хоспитализирани.

По информация на местната медия „Диярбакър йени гюн“ стрелба е била открита и по екип на Анадолската агенция, дошъл да отрази конфликта в Диарбекир.

Журналисти от агенция Демирйорен са успели да се скрият от разгневената тълпа в линейка, съобщава в. „Сьозджу“.

В западния окръг Бурса един местен жител е бил убит, а двама души, включително тригодишно дете, са ранени при друг конфликт. Причината за конфликта е била разногласия по партийна линия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари