Двама души са загинали и 24 са ранени при 23 катастрофи

0
От началото на годината катастрофите са 4419, при които жертвите са 333 души
От началото на годината катастрофите са 4419, при които жертвите са 333 души Снимка: Facebook / Архив

От началото на годината катастрофите са 4419, при които жертвите са 333 души

Двама души са загинали, а 24 са ранени при 23 катастрофи в страната през последното денонощие, съобщи на сайта си МВР. В София са станали 19 леки пътнотранспортни произшествия, при които няма загинали или ранени.

От началото на месеца са станали 666 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 51 души, а 848 са пострадали.

От началото на годината катастрофите са 4419, при които жертвите са 333 души, а 5817 са пострадали.

От МВР припомнят, че ще бъдат въведени ограничения за движението на товарни автомобили над 35 тона при температура на въздуха над 35 градуса на автомагистрала „Хемус“, както и на отделни участъци на първокласните пътища Русе – Варна, Велико Търново – Белокопитово и Силистра – Ямбол.

Промени в движението днес ще има заради провеждането на международната Колоездачна обиколка на България. Временната организация на движение в участъците, по които ще преминават колоездачите, ще се въвежда непосредствено преди провеждането на състезанието. Колоната ще се води от два пилотни автомобила. В ограничените за движение отсечки ще бъде осигурен достъп, при необходимост, за автомобилите със специален режим на движение като линейки, пожарни и др. Маршрутът, по който ще премине колоездачната обиколка и участъците, по които ще има промяна в организацията на движение, могат да бъдат видени тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари