Два златни медала завоюваха ученици на МГ "Баба Тонка"

1
Два златни медала за МГ „Баба Тонка“ на Ученическата сесия на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България
Два златни медала за МГ „Баба Тонка“ на Ученическата сесия на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България

Два златни медала за МГ „Баба Тонка“ на Ученическата сесия на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България

Златни медали и грамоти за отлично представяне завоюваха Мария Кирилова от 11 клас с доклада си „Робот с изкуствен интелект 3D AI Robot” и Анакин Али от 11 клас с проекта си „TiHub - автоматизирана платформа за оценяване“ на Ученическата сесия на 51. Пролетна конференция на Съюза на математиците в България, която се проведе от 5 до 8 април 2022 г. в гр. Трявна.

С грамоти за МНОГО ДОБРО представяне бяха удостоени Светлозара Кирова и Никол Георгиева от 10 клас за своята разработка „Математиката в балетното изкуство“, Есра Тейкова от 8 клас за проекта си „History of Computer Science and Math“ и Рая Христова и Ния Нейкова от 10 клас за сайт си „Sunset Diary“ .

В конференцията участваха ученици от цялата страна със свои разработки в областта на математиката, информатиката и информационните технологии.

От град Русе в престижната конференция се включиха 7 ученици от МГ „Баба Тонка“ с 5 проекта. Научен ръководител на учениците е Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии в Математическа гимназия „Баба Тонка“.

Русенските ученици се представиха чудесно. Те успешно пребориха силната конкуренция и спечелиха най-високите отличия на конференцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    до 5
    Докато има такива като тебе, България ще е разединена... и все в калта.
  • -4
    5
    Русенец
    Всички амуджи се защитават и подкрепят... Скоро резаците ще превземат Русе - регистрациите на колите са само РР, Т и СС, т.е. жилища купуват сюнетчии от Цар Калоян, Исперих, Попово, Тутракан и подобни. След няколко години ще е страшно
  • 5
    4
    уфффф...
    На някои толкова им е ниско нивото , че освен човек да ги подритне да не му се моткат в краката , друго не му остава. Злоба и завист винаги ще има , важното е , че на тези деца не им пука от такива , те си гонят техните цели. Ще учат в университети , в които има студенти от цяла европа / или свят / , ще ходят на допълнителни обучения с разноговорящи и разни имена , ще работят в компании с колеги от цял свят и никой няма да прави " анализи " как се казваш....А , да , твърде лесно е с два клика да разбереш коя е " лелята " , и има защо да е усмихната.
  • 5
    3
    dispatcher
    Когато човек е много прост и тъп, за съжаление няма как да го разбере (ефект на Дънинг-Крюгер). @Мустафа & @QCHECK, съжалявам, ако това е прекалено сложно за интелекта ви.
  • -8
    2
    Мустафа Карадайъ
    Анакин Али, Есра Тейкова и Сюзан Феимова - аме те все кандидат българи... всичките от долината на широките гащи ! Машала, аферим !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари