„Дунав“ се подсили с френски нападател

2

„Дунав“ спешно подписа с френското ляво крило Дуде Ндонгала, съобщи треньорът Людмил Киров.

25-годишният бивш играч на „Славия“, „Ботев“ Пд и „Политехника“ Яш идва в Русе като свободен агент. Той е парафирал договор до края на сезона, с възможно продължение и през следващата година. Ндонгала е продукт на футболната академия на „Нант“, като е играл във френския тим в периода 2012–2014 година, пише 24 часа.

Много добър футболист, смята, че ще помогне на „Дунав“ в тежката битка за оцеляване, която ни предстои. Ще засили и конкуренцията в атака, вече разполагаме с три крила“, каза Киров. Той е убеден, че русенци ще съумеят да се преборят дори на евентуален бараж и да запазят мястото си в елита, което остава основната цел на отбора.

Людмил Киров призна, че играчите са притеснени след неуспешния старт през пролетта, но заяви, че е решен да се бори докрай, „Дунав“ да остане във Висшата лига. „Това са ни възможностите като състав, нямаме пари за подсилване. Дадох почивка на Макенджиев в мача срещу „Лудогорец“, няма проблеми да играе срещу „Арда“, уточни наставникът. За тази среща в състава се завръщат и наказаните за един мач Диян Димов и Фернандо Кавалканте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари