Дунав (Русе) с нов главен мениджър

2
Валери Андреев поема поста главен мениджър във СКВ Дунав (Русе)
Валери Андреев поема поста главен мениджър във СКВ Дунав (Русе)

Валери Андреев поема поста главен мениджър във СКВ Дунав (Русе), съобщиха от клуба.

С встъпването на новата длъжност Андреев прави завръщане в оперативното ръководството на клуба, след като до преди две години бе и председател на русенци.

Както е известно от новия сезон настъпиха редица промени и рокади в клуба. Основно това засегна мъжкия отбор на Дунав, който бе напуснат от треньора Петър Шопов и в настоящия шампионат се води от играещия треньор Дани Милушев. Редица състезатели също решиха да поемат в друга посока, като тяхното място бяха привлечени нови попълнения. Въпреки това Дунав направи страхотен старт в Суперлигата, като за четири кръга записа три победи, съответно над Арда, ЦСКА и Пирин, а с това се превърна в приятната изненада на елитната ни група.

 "Започваме нов етап от нашето развитие. В приоритетите ни е да обърнем сериозно внимание на детско-юношеската ни школа. Ще направим всичко възможно тя да се развива, като привлечем нови специалисти за работа. Мъжкият ни отбор засега върви добре в Суперлигата. Привлечени са нови състезатели, които намериха точното място в състава на Дунав. Създадена е добра атмосфера, има желание за реализация и борбеност. Това обаче не бива да ни дава прекалено голямо самочувствие. Целта ни е утвърждаване в елитната група и надграждане. Правим малки стъпки и подреждаме постепенно нещата. Ще работим за това Дунав отново да бъде фактор в мъжкия ни волейбол", коментира за BGvolleyball.com Валери Андреев

В следващия пети кръг на Суперлигата волейболистите на Дунав гостуват на Славия, като са устремени към четвърти успех в шампионата. Двубоят е на 8 ноември от 18:00 часа в столичната зала "Панайот Пондалов".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари