Спортно училище "Майор Атанас Узунов" в Русе обяви прием

2
Кандидатите могат да избират от 9 спортни дисциплини
Кандидатите могат да избират от 9 спортни дисциплини Снимка: Спортно училище "Майор Атанас Узунов"

Кандидатите могат да избират от 9 спортни дисциплини

За учебната 2024/2025 година училището ще приема по държавна поръчка ученици за V, VI и VII клас по следните спортове: Бокс, Борба - свободен стил, Вдигане на тежести, Гребане, Джудо, Кану-каяк, Футбол, Шотокан карате до и Волейбол.

Приемат се и попълнения на свободните места по видове спорт в оставалите класове по държавния план-прием, утвърден за училището за предходни учебни години, уточняват от учебното заведение.

Обучението се извършва в собствена триетажна сграда с много добре оборудвани кабинети, със зали към учебната сграда по общо физическа подготовка, ползване на плувен басейн и възстановителен център. Училището разполага с модерна столова база, собствено общежитие. Засилено се изучава английски език. От VIII клас се осъществява професионално образование с придобиване на трета степен на професионална квалификация по професията помощник-треньор. При завършване в училището се организира курсове за шофьорска книжка, капитанско право, спасителен курс и водолазен курс.

Информация за необходимите документи и срокове за кандидатстване може да намерите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари