"Дунав" привлече нападател, играл в Малта

0
Иван Колев е доста агресивен футболист на терена, който обича да пресира високо противниковите защитници и да предизвиква грешки в отбрана, пишат от ФК Дунав
Иван Колев е доста агресивен футболист на терена, който обича да пресира високо противниковите защитници и да предизвиква грешки в отбрана, пишат от ФК Дунав Снимка: ФК Дунав

Иван Колев е доста агресивен футболист на терена, който обича да пресира високо противниковите защитници и да предизвиква грешки в отбрана, пишат от ФК Дунав

Втородивизионният Дунав (Русе) договори четвърто ново попълнение за предстоящия сезон. Това е юношата на Славия, централният нападател Иван Колев. През изминалия сезон Дунав имаше едно от най-резултатните нападения в групата, което го изкачи в подножението на местата, даващи право на бараж в елита. привличането на Колев е стъпка към надграждане в тази посока.

Иван Колев за последно игра в състава на малтийския Сайрънс (Сейнт Джулиън), където изигра 21 мача във всички турнири и вкара 4 гола. Освен в центъра на нападението, той може да бъде използван като втори нападател, пише БТА.

Футболистът е роден в Казанлък на 15 октомври 1995 година. Има над 160 мача в Първа и Втора лига, в които е отбелязал 54 попадения. Преди да замине за Сайрънс, Колев бе част и голмайстор на Спартак Вн, с когото постигна промоция в Първа лига.

"Като характеристики Иван Колев е доста агресивен футболист на терена, който обича да пресира високо противниковите защитници и да предизвиква грешки в отбрана. Нека му пожелаем да бъде жив и здрав и да ни радва много с изявите си", ентусиазирани са русенци на официалната си фейсбук-страница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари