Дунав премина четвъртфиналите

0

На 23 и 24 януари мъжкият отбор на СКТМ “Дунав” постигна две победи срещу отбора на “Елит” /Неделин’о/ на четвъртфиналните плейофи от отборния шампионат на България, съобщиха от Спортен клуб по тенис на маса ДУНАВ Русе.

В първия мач Петьо Кръстев, Денислав Коджабашев и Стефан Лъвчиев бързо дадоха преднина за 3:0 печелйки срещите си срещу Милчо Узунов, Матю Леман и Стефан Шутов. Последва отпускане и русенската двойка загуби мача – 3:1. Пепи Кръстев, обаче затвори мача без проблеми срещу канадеца Леман.

На следващия ден Кръстев, Теди Александров и Стефан Лъвчиев спечелиха индивидуалните си мачове с по 3:0 съответно срещу Узунов, Шутов и Леман. Мача завърши с победа на двойки за русенци.

С тази победа мъжкият отбор се придвижи на полуфиналите където най-вероятно ще срещнат отбора на “Корабостроител – 92″ Варна. Мачовете ще започнат с гостуване на 17 март и домакинство на 21 април.

На 27 и 28 януари женският отбор на “Дунав” приема “Металик” Перник в първи четвъртфинал. Мачовете ще бъдат на 27 от 18:00 и на 28 от 10:00 часа. Залата на ул. Щип 4 е отворена за всички любители на тениса на маса да подкрепят русенските състезателки!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари