Дунав получи премия!

0

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов награди с отборна премия ФК „Дунав“ за класирането в „Топ 6“ на Първа лига.

На срещата в Общината присъстваха още зам.-кметът по хуманитарни дейности Иван Григоров, Пламен Нунев, Свилен Иванов, президентът на ФК „Дунав“ д-р Симеон Симеонов, треньорът им Веселин Великов, целият отбор на ФК „Дунав“ заедно с капитана Диян Димов.

„Днес е един страхотен ден за Русе. Горд съм, че всички русенци дочакахме да се сбъдне нашата мечта – Дунав да се утвърди сред най-добрите в Първа лига. Това, което направихте, е нещо, което русенци оценяват“, каза кметът Пламен Стоилов и допълни, че тревата за Градския стадион е пристигнала днес и ръководството на Общината настоява пред фирмата-изпълнител реконструкцията да приключи в най-кратки срокове.

„След голям ремонт, продължаваме да работим по стадиона със собствени средства и ще инвестираме в изглаждането на козирки и ВИП сектор“, каза още кметът.

Треньорът Веселин Великов и капитанът на отбора Диан Димов благодариха на всички за подкрепата и заявиха, че продължават да имат високи цели. „Мечтаем за Купата на България“, допълни президентът на клуба д-р Симеон Симеонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари