Дунав е на финал

1
Мъжкият отбор на СКТМ “Дунав” направи две победи срещу “Комфорт” Варна
Мъжкият отбор на СКТМ “Дунав” направи две победи срещу “Комфорт” Варна

В ранен изтеглен плей-оф (13 март), мъжкият отбор на СКТМ “Дунав” направи две победи срещу “Комфорт” Варна.

Поради ангажиметни към националния отбор и промяна в календара, Теодор Александров, Петьо Кръстев и Денислав Коджабашев победиха насред Варна отбора на “Комфорт” два пъти за един ден. Варненци бяха подсилени от ново попълнение – Паул Младин – вицешампион на Румъния за юноши.  В първата среща Теди Александров надделя над Младин с 3:2 гейма. Пепи Кръстев удвои с победа над  Денислав Денев с 3:0. Дени Коджабашев направи 3:0 с успех над Богдан Постудор с 3:1 гейма. С чиста победа шампионите на двойки Александров/Коджабашев затвориха мача!

Във втората отборна среща Варненци направиха промени и Пепи Кръстев започна срещу Цецо Янков. Победата дойде трудно с 3:2.  Дени Коджабашев победи с 3:0 най-силния състезател на домакините Паул Младин. Теди Александров даде още преднина с 3:1 срещу Богдан Постудор. Отново най-добрата двойка в българския шампионат затвори срещата с 3:0 гейма срещу Денев/Янков.

С тези победи русенци са на финал, където ще срещнат победителя от другия полуфинал “Аргогруп” /Горна Оряховица/ и “Корабостроител 92″ /Варна/. Мачовете ще бъдат май месец.

Междувременно любителите на тениса на маса ще могат да се насладят на тенис от висока класа с полуфиналния плей-оф за жени между “Дунав” и “Асарел Медет” /Панагюрище/. Мачовете ще бъдат на 21 април от 10:00 часа в залата по тенис на маса на ул. "Щип 4".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари