Дронове атакуваха голям газов терминал в Русия

2
Терминалът е в голям индустриален комплекс на Финландския залив
Терминалът е в голям индустриален комплекс на Финландския залив

Терминалът е в голям индустриален комплекс на Финландския залив

Дронове удариха голям газов терминал в Русия. Компанията “Новатек”, която е най-големият производител на втечнен газ в страната, обяви, че спира работа на терминала в Уст-Луга. Избухнал е пожар и се е наложила евакуация на част от персонала, предава NOVA.

Непосредствено до пожара се намират три големи, чуждестранни танкера, които не са повредени. Терминалът се намира в голям индустриален комплекс на Финландския залив, недалеч от Санкт Петербург. Това е далеч от Украйна и не е ясно дали е възможно дроновете да са пуснати от украинска територия.

Медии в Киев пишат, че реалният собственик на „Новатек” е Генадий Тимченко - близък приятел на президента Владимир Путин. Фирмата е сред най-големите компании в Русия, с активи за над 30 милиарда долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    До 5
    Да обясняваш на илитерат е губене на време,а на русофил-безсмислено...
  • 0
    6
    даскалче,
    Да не ти показвам, разходи се из селата край Русе, или в „кварталите“, дето до миналата година нямаше канализация!Или да ти сложа снимка край някой контейнер в Русе?!? Как все виждате сламката в окото на другия, а гредата във вашето не забелязвате?!? Айде коментирай факта, че 25% в Русия нямат канализация, спрямо 30% в европейска България.Царе сте на чужд гроб да плачете!
  • 1
    5
    daskal
    До 4 - Щом си бил там, знаеш. Затова ти подарявам две неща - Венечка Ерофев и изглед от Петушки. Ако не си чел този брилянт, направи го. Той ще ти разкаже за онова място повече от всякакви пропаганди. https://chitanka.info/text/892-moskva-petushki https://www.google.com/maps/@55.925097,39.4313014,3a,75y,92.86h,64.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4AyJU_-QQNf6xjzWufJCGw!2e0!7i13312!8i6656?entry=ttu
  • 0
    4
    даскалче,
    Бил съм и в Русия и в Украйна и то скора, в градове от мащаба на Русе! Е, ще ти кажа, че определението кенеф може с чиста съвест, сравнявайки ги, да се присъди на Русе!
  • 3
    3
    daskal
    До 2 - Добре, де, да речем, че Русия окончателно победи и превземе Украйна. Какво ще прави с нея? Ще ти кажа. Това което прави със себе си и своя си народ. Ще я превърне в кенеф.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари