Киев: Унищожихме руския десантен кораб "Цезар Куников"

1
Корабът е атакуван с украински морски дрон край южния бряг на Крим
Корабът е атакуван с украински морски дрон край южния бряг на Крим Видео: NOVA

Засега Москва не е коментирала твърденията

Украйна обяви, че е атакувала и унищожила големия руски десантен кораб "Цезар Куников". Засега Москва не е коментирала твърденията на Киев. Корабът е атакуван с украински морски дрон край южния бряг на Крим, предаде NOVA.

Медии публикуваха клипове, показващи дим над водата, а военното разузнаване на Украйна пусна и кадри от нападението. Уточнява се, че десантният кораб е ударен с безпилотен апарат Магура, украинско производство.

"Цезар Куников" има екипаж от 87 души, артилерийски и зенитни установки и реактивни системи за залпов огън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    ;))
    Извинете, обърках се. Исках да кажа, че това е поредният път в историята,в който нацистка държава като Украйна ще бъде размазана от Русия. Украйна трябва да благодари на Русия, че я прочиства от нацистката чума!
  • 2
    7
    :)))
    Това е първият път в историята, когато държава, която всъщност няма флот, победи държава, която има флот. Русия трябва да благодари на Украйна за превръщането на тези кораби в подводници.
  • 5
    6
    Родителен падеж
    Ета дезинфармация! Он превратилься в падводница такая!
  • -2
    5
    До 3
    Да, за 3 дни не успяха. А какво да кажем за контранаступа, дето укрите трябваше за 3 месеца да си върнат всички загубени територии заедно с Крим. Нещо се закучи, чакаме.
  • -11
    4
    ГъZZ
    3, ти май не гледа видеото... За кво се хабя :( :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари