ДПС към Ицо Хазарта: Пеевски е със зам.-шеф на партията, а не с охрана

5
Мустафа Карадайъ: Да, охрана съм на всички български граждани
Мустафа Карадайъ: Да, охрана съм на всички български граждани

Мустафа Карадайъ: Да, охрана съм на всички българските граждани

"Г-н Петров може би среща трудности с ориентацията в Народното събрание, защото е нов депутат. От кадрите, които видях, той вероятно има предвид зам.председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, който е човек с дълъг политически опит". Така Велислава Кръстева от ДПС отговори на "Сега" по повод думите на Христо Петров, познат повече като Ицо Хазарта, че ДПС имат депутат, който всъщност е охранител.

"Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата - той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител", коментира в неделя Петров, който е депутат от първата политическа сила в новия парламент - "Продължаваме промяната".

Кръстева обаче днес го контрира: "Ахмед Ахмедов е шести мандат народен представител, със солидна експертиза. В партията пък е с ресор организационни въпроси". По думите й представителите на "Продължаваме промяната" "явно мерят нещата по себе си - случайно попаднали в Народното събрание".

Изказването на Христо Петров лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пък коментира така: "Да, охрана съм - на правата и свободите на българските граждани, на човешките права, на гражданските и на политическите права и свободи. Не само аз, а и цялата ни парламентарна група, и цялото ръководство на партията, и цялата партия сме охрана."  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Фактът, че ви трябват свидетели, за да се ожените, е доказателство, че извършвате престъпление.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари