Дони слабее с рекордна скорост

0
Качвам и свалям килограми. С тези промени не й омръзвам на Нети
Качвам и свалям килограми. С тези промени не й омръзвам на Нети

Залитанията на житейската и творческа половинка на Антоанета Добрева-Нети, по източната философия толкова го е преобразила, че изглежда така, сякаш е гладувал 7 години в Тибет.

Приятели на 50-годишния ексцентрик, които не са го виждали отдавна, остават озадачени от немощния му и аскетичен вид. По време на гостуването си в предаването „Нощни птици” по БНТ в съботната нощ, водещата Искра Ангелова полюбопитства за увлечението на Дони по източните духовни учения.

„Качвам и свалям килограми. С тези промени не й омръзвам на Нети”, опита се да се пошегува с драстичните амплитуди в теглото си музикантът. Според близки на Дони, той е успял да свали около 40 кг от теглото си през последните 2 години. За щастие, музикалният продуцент с авантюристичен дух е в цветущо здраве, а хилавият му вид се дължал на залитанията му по източите духовни учения и здравословно гладуване.

Манията на Дони и Нети по духовното усъвършенстване стигнала дотам, че двамата започнали да учат тибетски език. Артистичното семейство е посетило Индия, Непал и Тибет. Нети не сваляла от врата си мистичен медальон с тибетска мантра, а Дони не се разделял с броеница, благословена лично от Далай Лама, пише "Уикенд".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари