Джо Байдън е на годишен медицински преглед

0
В изявление на Белия дом се казва, че резюме от резултатите ще бъде публикувано
В изявление на Белия дом се казва, че резюме от резултатите ще бъде публикувано Снимка: Twitter

В изявление на Белия дом се казва, че резюме от резултатите ще бъде публикувано

81-годишният американски президент Джо Байдън е на годишен медицински преглед, а резултатите от него ще бъдат внимателно анализирани във връзка с кандидатурата му за преизбиране. В изявление на Белия дом се казва, че резюмето от прегледа ще бъде публикувано.

Доналд Тръмп беше на 70, когато встъпи в длъжност през 2017 година, а след това Байдън счупи неговият рекорд и пое поста на 78 години, като най-възрастният президент в историята на САЩ.

Ако спечели отново в края на втория си мандат, ще бъде на 86 години. След последния медицински преглед през февруари 2023 година, според заключенията на лекарите Байдън е "здрав, енергичен" и "в състояние" да се справя с работата си в Белия дом.

Голяма част от избирателите обаче не са на същото мнение. Честите гафове на президента, бавната походка и паданията не показват добро физическо състояние.

Скорошен доклад на специален прокурор, разследващ класифицирани документи, иззети от дома на Джо Байдън, многократно определи паметта му като "мътна", "размита", "дефектна", "лоша", имаща "значителни ограничения". Той отбеляза, че Байдън не може да си спомни смъртта на сина си Бо или това, че е служил като вицепрезидент, предава БНР.

При последния медицински преглед миналата година се казва, че вдървената походка на президента е резултат от гръбначен артрит, счупено преди стъпало и невропатия в краката, но много американци, включително и демократи, изразяват резерви относно кандидатурата на Байдън за втори мандат за изборите през есента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Точен
    Тоя даже Неси знае и името деменция пълна .ама той сие пионка други казват кво да става .
  • 7
    1
    Аз
    Скенер на глава. А, празна е! Да не е Амадор?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари