Доналд Тръмп: Делото срещу мен за изнасилване е пародия на правосъдие

2
Това дело никога не трябваше даже да бъде разглеждано, заяви бившият американски президент
Това дело никога не трябваше даже да бъде разглеждано, заяви бившият американски президент Снимка: БГНЕС

Това дело никога не трябваше даже да бъде разглеждано, заяви бившият американски президент

Пародия на правосъдие нарече бившият американски президент Доналд Тръмп решението на съдебните заседатели по делото за обвиненията срещу него за изнасилване и клевета. Това става ясно от неговия пост днес в социалната му медия "Трут Соушъл", предава БТА.

"(Окръжният съдия на Ню Йорк Люис) Каплан ненавижда президента Доналд Тръмп повече, отколкото е възможно... Това дело никога не трябваше даже да бъде разглеждано... Цялата тази фалшифицирана мистификация - това е още една пародия на правосъдие и продължение на най-големия в историята лов на вещици", написа в социалната си мрежа Тръмп.

Признаването на бившия президент на САЩ Тръмп за виновен по иска на писателката и бивша журналистка Е. Джийн Карол за тормоз и клевета няма да повлияе на отношението на американските избиратели към него. Такова мнение изрази в интервю за телевизия Ен Би Си бившият американски вицепрезидент Майк Пенс.

Зная, че това е просто пореден случай, поредната история, свързана с бившия президент, която силно привлича представителите на националните медии, но не мисля, че върху това е съсредоточено вниманието на американския народ, каза той.

Пенс се изказа също в подкрепа на Тръмп, като отбеляза, че той със сигурност "ще се защитава".

"През всичките четири и половина години, в които работих с (бившия) президент, нито веднъж не чух за подобно поведение от негова страна и не бях свидетел на това", отбеляза бившият вицепрезидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари