Домашен арест за мъжа, обвинен за палежа на полицейски бус

0
Пред съда 29-годишният Стефан Шекеров заяви, че при ареста е бит с полицейска палка, обиждан и заплашван от униформените
Пред съда 29-годишният Стефан Шекеров заяви, че при ареста е бит с полицейска палка, обиждан и заплашван от униформените Снимка: БТА

Пред съда 29-годишният Стефан Шекеров заяви, че при ареста е бит с полицейска палка, обиждан и заплашван от униформените

Окончателно - домашен арест за мъжа, обвинен за палежа на полицейски бус на протеста срещу футболния съюз на мача България - Унгария. Това реши Софийският апелативен съд.

Според магистратите има доказателства, че Стефан Шекеров е участвал в престъплението, а действията му са "обществено опасен и вандалски акт". Той обаче е с чисто съдебно минало и е баща на новородено.

Пред съда 29-годишният мъж заяви, че при ареста е бит с полицейска палка, обиждан и заплашван от униформените. Беше представено и медицинско за травмите, предаде bTV.

Шекеров отрича да е участвал в палежа. Според защитата му има видеоклипове, които доказват, че е невинен.

След протеста от МВР заявиха, че той е разпознат от полицаите като извършител на престъплението и затова е бил задържан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари