Доли Партън е обмисляла самоубийство

1
Певицата изпаднала в дълбока депресия, след края на любовна връзка
Певицата изпаднала в дълбока депресия, след края на любовна връзка

Доли Партън довери, че обмисляла да се самоубие, когато нейна любовна връзка се провалила, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Доли щяла да се застреля, но кучето й се намесило в последния момент и това я накарало да не натисне спусъка.

Изпълнителката на хита "9 to 5" изпаднала в дълбока депресия, след като на тайната й връзка с мъж, чиято самоличност не се разкрива, бил сложен край. Певицата се готвела да се самоубие, но кучето й Попай се качило по стълбите точно когато извадила пистолета от нощното си шкафче.

Това е описано в новата й книга "Доли за Доли". "Един следобед бях в спалнята си на горния етаж, когато забелязах пистолета, който бях скрила в нощното си шкафче, за да се защитя от евентуални крадци. Дълго се вглеждах в оръжието. Когато го взех в ръка, за да го огледам отблизо, кученцето ми Попай се качи бързо по стълбите. Шумът от лапите му по стъпалата ме върна към реалността и аз се вцепених. Тогава се помолих. Попай бе като пратеник на Господ", пояснява певицата.

Макар да е убедена, че малкият й бостънски териер спасил живота й, Партън не смята, че със сигурност е щяла да сложи край на дните си. "Не мисля, че щях да се самоубия, но не мога да го заявя със сигурност - отбелязва тя. - След като преживях този ужасен миг, мога да разбера възможностите дори за хора като мен, когато ги налегне голяма мъка."

71-годишната певица е непреклонна, че никога няма да разкрие самоличността на загадъчния мъж, но се предполага, че става въпрос за Грег Пери.

Междувременно стана ясно, че Партън е осигурила милиони на около 900 семейства, които останаха без жилища в резултат на опустошителните пожари в Тенеси миналата година. Доли основа фондацията "Май пийпъл", след като горски пожари причиниха смъртта на 14 души в района на Гатлинбърг и унищожиха хиляди сгради.

"Чувствам се горда, че съм направила нещо - каза тя пред "Ю Ес Ей тудей". - Но не поставям себе си на пиедестал за стореното. Това трябваше да се направи. Благословена съм, че станах знаменитост. Когато имаш възможност, трябва да помогнеш." 

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари