Доктор Щерев с прегледи в Русе

0
Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология
Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология

Един от най-добрите акушер-гинеколози и специалист по репродуктивни проблеми професор Атанас Щерев ще бъде в началото на месец декември за консултации в Русе.

Специалистът идва за втори пореден път в града ни. Прегледите, стават факт, благодарение на установеното вече сътрудничество с Многопрофилна болница за активно лечение „Медика  Русе” и проф. Атанас Щерев.

През месец декември платените прегледи при проф. Щерев ще бъдат на 2 декември /петък/. Те ще бъдат между 17 и 20 часа. Часът е съобразен с удобството на работещите жени и мъже, които желаят да се запишат за консултации при специалиста.

Записването ще става предварително на регистратурата на МБАЛ „МедикаРусе” на телефони 082 830 230 или 0885 816 090 или на място в Лечебното заведение намиращо се в сградата на бившата Трета поликлиника на улица „Рига” 35.

Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология.

Заслужил професор по акушерство и гинекология в Катедра "Здравни грижи" в Русенски университет "Ангел Кънчев". Член на Европейската асоциация по човешка репродукция и ембриология (ESHRE) и Американската асоциация по репродуктивна медицина (ASRM).

Проф. Щерев има повече от 80 презентации на наши и интернационални конгреси и конференции. Основател на Болница „Д-р Щерев”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари