Докога ще злоупотребявате с децата ни?

2

 Държиш в бедност населението и срещу жълти стотинки от крадените пари го принуждаваш да гласува пак за теб, за да продължиш да го стриже

Едно от поделенията на криминалната държава, прокурорската колегия във ВСС, излезе с декларация срещу министър Рашков. Дълг на всеки честен българин е да подкрепи министъра в тази му битка срещу това грозно явление в България, търговията с гласове. България е единствената страна в ЕС, където съществува това срамно и обидно за човешкото достойнство явление.

България е и най-бедната страна в ЕС. Всеки може да осъзнае връзката между тези две явления. Държиш в бедност населението и срещу жълти стотинки от крадените пари го принуждаваш да гласува пак за теб, за да продължиш да го стрижеш. Не само че България е единствената страна в ЕС с такъв проблем, но и мащабът му е ужасяващо голям, около 300-400 хиляди купени гласове. Това е повече от 10 % от участниците в изборите. Един такъв мащаб не е възможен да съществува без протекцията на правоохранителните органи, а те са МВР и прокуратурата.

Сега имаме шанса, че министър на МВР, прави усилия неговото ведомство да се върне към изпълнението на функциите, които му е отредила конституцията. Другият участник в процеса прокуратурата оказва явна съпротива. Така че всеки сам може да избере на страната на кого да е. А на снимката виждате едно също, единствено в България, срещащо се падение. Злоупотребата с детската чистота и наивност за предизборна агитация. Има закон за защита на детето. Освен това има и европейски директиви. Това поведение на криминалният тип Борисов-чекмеджето погазва цялата тази законност. Няма ли в България НПО та за закрила на детето. Къде са се скрили. Къде е ЦИК. Срам за нацията.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари