Докъде стигна ремонтът на булевард "Липник"

0
Участъкът на булеварда от МОЛ Русе до кръстовището на „Олимп“ ще бъде завършен до 15-ти декември, увериха от изпълнителите
Участъкът на булеварда от МОЛ Русе до кръстовището на „Олимп“ ще бъде завършен до 15-ти декември, увериха от изпълнителите

Приключва ремонтът на участъци от булевард "Липник" и улица "Потсдам" в Русе.

Заместник-кметът по комунални дейности Димитър Недев, заедно със заместник-кмета по устройство на територията Магдалина Илиева инспектираха напредъка по ремонтните дейности на бул. „Липник“ и ул. „Потсдам“. Присъстваха представители на общинска администрация, както и на фирмата – изпълнител на обектите.

Участъкът на бул. „Липник“ от МОЛ Русе до кръстовището на „Олимп“ ще бъде завършен до 15-ти декември, а ремонтът на ул. „Потсдам“ – до 20-ти декември, увериха от изпълнителите.

Изпълнението на линейните графици за ремонтите върви по план, като се наблюдава леко забавяне с тротоарите по „Потсдам“, тъй като се полагат кабели под земята. Заместник-кметовете направиха оглед и на качеството на полаганата настилка по пътните платна и тротоарите. Техните препоръки се взеха под внимание от фирмата-изпълнител. Беше разпоредено и да се почистят тревните алеи, успоредно разположени на тротоарите по цялото протежение на „Потсдам“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Новата руска ваксина ще се продава в разфасовки по 1 литър

Харесай Дунавмост във Фейсбук