Дойде най-плодовитата седмица!

0
От 20 до 26 юни сексът със сигурност води до забременяване според древните вярвания по нашите земи
От 20 до 26 юни сексът със сигурност води до забременяване според древните вярвания по нашите земи

Едно необикновено звездно събитие прави следващата седмица особено страстна и подвластна на силната мъжка енергия и плодовитост.

От 20 до 26 юни сексът със сигурност води до забременяване според древните вярвания по нашите земи. Това е времето на лятното слънцестоене, когато денят е най-дълъг, а нощта най-кратка в Северното полукълбо. Случва се обикновено на 22 юни, а тази година е съпроводено с едно необикновено събитие, което не е ставало от 49 години, пише Всеки ден.

В нощта на 20 срещу 21 юни 2016 г. пълнолунието съвпадна с лятното слънцестоене. В първите часове на 21 юни - в 1,34 ч., Слънцето достигна най-високата си точка в Северното полукълбо, отбелязвайки началото на северното лято и най-ниската точка в Южното полукълбо, където даде старт на южната зима. 12 часа преди това Луната достигна пълна фаза и се появи кръгла на небето. За последен път двете астрономически събития са съвпаднали на 22 юни 1967 г. Следващия път това ще се повтори след 46 години - на 21 юни 2062 г.

Периодът около лятното слънцестоене е изключително мощен, наситен с нарастваща, стабилна енергия, изтъкват астролозите.

Началният час на лятото е кулминация на мъжката ян енергия. Слънцето навлиза в знака Рак. Заради съвпадението на пълнолуние с лятно слънцестоене всички същества се зареждат с космическа енергия. Оттук и възможността сексът да доведе до забременяване с по-голяма сигурност, отколкото в други периоди на годината.

Просто мъжкото начало, оплодително и крепящо Земята със своята сила, се проявява по необикновен начин. Правете деца в този необикновен период от началото на лятото до Еньовден - 24 юни, съветват астролозите и уверяват, че заченатите по това време деца ще са с необикновени възможности и ще променят света към по-добро.

Периодът е и силно лечебен и е добре да бъде използван за зареждане и енергизиране на тялото, за билко- и цветолечение, за хидротерапия, както и за повлияване на труднолечими болести. Естествената природна сила на тези дни може да даде стимул на дейности, които са близо до кулминацията и реализацията си. Концентрирайте се върху личното и духовното си развитие, материалния просперитет и благополучие, жизнеността, както и самоизцелението, здравето и растежа.

Времето на лятното слънцестоене в комбинация с пълнолунието в Стрелец е подходящо за осъществяване на далечни пътешествия, преместване или емиграция, промяна, ориентирана към приключване както в битов, така и в емоционален план. Носи също прозрения за собствения път в живота, интуиция и яснота на ума. Може да подкрепи преквалификация или обучение в нова област.

В по-широка времева перспектива е подходящо за работа върху чувството ни за сигурност, безопасност и защита, включително финансовата и материалната сигурност. Също и за осмисляне и приемане на вътрешната ни нерешителност, прекомерната привързаност към хора и предмети, идеализирането на света и любимите ни същества. 

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари