Доброволци от младежкия червен кръст се включиха в кампания срещу дрогата в Русе

2
Инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата" продължава с разлепване на плакати
Инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата" продължава с разлепване на плакати Снимка: Facebook

Инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата" продължава с разлепване на плакати

Доброволците на БМЧК - Русе се включиха в инициативата и подпомогнаха с разпространяването на част от информационните материали. Плакатите бяха поставени на видни и посещавани от младите хора места с цел реална промяна. На тях всеки може да сканира QR-код и да получи допълнителна информация по темата.

Инициативата е в партньорство с Регионално управление на образованието - Русе, Регионална здравна инспекция - Русе, Община Русе, Превантивно информационния център по наркотични вещества към Община Русе и други неправителствени организации.

"Благодарим на всички отговорни граждани, които бяха изключително отзивчиви и дадоха своето позволение за поставянето на плакатите в техните обекти. Без Вашето съдействие нямаше да е възможно," написаха организаторите на кампанията във фейсбук.

Проведено проучване в Русе показа, че над 7% от учениците в областта са употребявали наркотични вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Хрисимов
    Само с тръбене, псевдоизследвания и лепене на плакати употребата на наркотици сред децата не се бори. Престанете с това "спасяване", че "спасители" са докарали България до това положение. Аман от "спасители", изхарчихте едни пари без особена полза и да се рекламирате. Добре ще е след време да отчетет ефекта от тези плакати, за който дълбоко се съмняваме дали ще е особен, меко казано.
  • 3
    1
    боксовият клуб
    И......?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари