Дневен хороскоп за 9 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Действайте практично и се постарайте добре да организирате нещата, което утрешния ден няма да е трудно.

Ще срещнете трудности, ако се занимавате с научна дейност. Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. Недейте да влизате в конфликти с хората в дома си. Ще ви помогнат хора, на които вярвате.

Овен

През утрешния ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учреждение или широка мрежа от услуги. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Утре нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Не се въвличайте в конфликти и в дома си, и в професионален план.

Телец

Телците ще реализират целите си през утрешния ден, независимо дали те са материални, или засят въпроси подлежащи на делови преговори. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които работите. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка.

Близнаци

Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. През събота може да общувате повече с околните, да се движите и да пътувате наблизо. Добре ще ви се отразява спортът и ако ви е интересно – заниманията с изкуство под каквато форма ви привлича. Най-вероятно ще установите, че съсед или далечен познат ви е спретнал интрига. Не ви препоръчвам да се подчинявате сляпо на емоцията.

Рак

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. В ситуации като днешната, определено може са каже, че Раците се намират на границата на успеха и неуспеха, но в екстрения участък на единия и другия. Не е време за рисковани начинания в сферата на бизнеса. Предоставя ви се удобен случай да се занимаете с дейности, към които имате интерес, но все още не ви е достигала смелост да отделите време. Настроението ви може да се окаже важно утре.

Лъв

Това може да се случва леко и хармонично. Направете утрешния ден си приятен, като избягвате конфликтите и ненужните коментари. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Оценете постигнатото и поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Дайте си почивка; близостта до водни басейни или плуването ще ви се отразяват добре.

Дева

Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. Добре знаете, че предимството е на ваша страна. Финансовото ви състояние се стабилизира чрез сключване на изгодни сделки. Успехът е с вас, ако се занимавате с търговска дейност. Емоциите, които трудно сдържате, ще ви попречат да се справите с работата си.

Везни

Договореностите ще ви поставят в позиция да избирате, като разбира се, ще останете лоялни към онези, с които сте свързани. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Време е да обмислите проектите, които ще реализирате в бъдеще, и целите, които сте поставили пред себе си. При всички случаи не е желателно да следвате чужди съвети. Отдайте се на размисъл и въвеждане на ред в дома и живота ви.

Скорпион

Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта.  Все пак почти всичко, с което се заемете утре ви се отдава с лекота, а вие влагате и достатъчно от себе си, за да сте доволни от постигнатото. Търсете всички отговори самостоятелно. Дайте им възможност да реализират собствената си воля и да понесат последствията от действията си. Потърсете компромис.

Стрелец

Не се препоръчва на Стрелците да започват нови инициативи. Периодът на въпросното затишие е временен и вече е в своя край. Ще общувате с различни хора и първоначално това ще ви хареса, но в един момент ще ви изтощи. Анализът е задължителен заради не особено благоприятни бъдещи тенденции, които не зависят от вас. Утрешният ден ще не е подходящ за подписване на договори, за обсъждане на важни въпроси, също за пътувания и за контакти с чужденци.

Козирог

Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Активирайте се! Заобиколени сте от хора, които споделят лични въпроси с вас, което неминуемо влияе върху емоционалното ви състояние. В определен момент това може да се окаже твърде изтощително, затова бъдете внимателни. Ако някой не може да се справи със собствените си задачи, не означава, че с тях трябва да се справите вие. Не е препоръчително точно утре да стартирате нов проект, нямате ясно изградена тактика за действие. В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си взаимоотношения.

Водолей

Почтеността във взаимоотношенията утре е много важна за успеха ви при реализирането на целите ви. Предпазвайте се от некоректни действия и удари отстрани. Очаквайте новина за приходи. Здравословните проблеми на близък човек допълнително ще ви натоварват, но са преодолими. Създайте си добра организация и я следвайте.

Риби

Утрешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. И в личния си живот, и в деловото си общуване ще изявите ярко присъствие, в резултат на което ще получите предложения. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех. Проявете по-голяма сериозност. Променете отношението към колегите си и ще постигнете хармония на работното място и в личният живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари