Дневен хороскоп за 8 март 2024

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Не се страхувайте от промените

В петък ви очакват предварително уговорени срещи и разговори с хора по важни теми свързани с вашето семейство или с работата ви. Добро развитие ще имат разговори от финансов характер.

Днес не се страхувайте от промените. Любовният ви живот може да поднесе всякакви изненади.

Денят носи късмет или съдбовно събитие за жените. Днес мнозина ще усещат сигурността, която получават от своя партньор, семейство, общност или нация. Ще имате желание да покажете колко те са важни за вас по различни начини, а не чрез публични прояви на емоции.

Уважението към традициите и предците през този ден може да доведе до посещение в старчески дом, сиропиталище, дом за бездомни хора или гробище.

Овен

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете дипломатични и тактични, Овни.

Телец

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Близнаци

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Рак

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Лъв

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В интимния живот емоциите са смесени. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Дева

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Очаква Ви нова любов. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Петък е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете активни в спорта. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Козирог

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Риби

Утрешният ден ще е силно активен. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утрешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Утре проведете консултации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари