Дневен хороскоп за 7 март 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Телец - струва си да ограничите разходите, Близнаци - ден за добрини, Стрелец - денят е напрегнат и труден

Овен

Добър ден да се докажете, да привлечете внимание. Вашите достойнства не остават незабелязани, комплименти не липсват. Овенът ще получи много удоволствие от посещението на социални събития, както официални и тържествени, така и неофициални.

Но не си струва да ги организирате сами: има опасност да забравите нещо, да го изгубите от поглед. Лесно намирате общ език с представители на противоположния пол, флиртувате и флиртувате. Може би началото на романтична връзка, но те едва ли ще играят значителна роля в живота ви.

Телец

Струва си да ограничите разходите: в този ден сте склонни да харчите повече, отколкото можете да си позволите. Изключително нежелателно е да правите покупки на кредит. Останалата част от деня е благоприятна - ще си прекарате добре, ще побъбрите с приятни хора, ще получите много положителни емоции.

Възможно е да срещнете човек, който ви е много скъп. Благоприятен ден за смяна на обстановката, малки пътувания и излети сред природата. Втората половина на деня е подходяща за творчески дейности и учене. Вероятно получаване на важна и полезна информация.

Близнаци

В този ден ще имате време да направите много добрини не само за себе си, но и за другите. Във вашите сили е да помирите враждуващите, да утешите обидените, да възстановите справедливостта. Добър ден ще бъде за тези, които са планирали пътувания, посещения при приятели и роднини.

Възможни са неочаквани подаръци. Не са изключени парични постъпления, включително значителни. Ще управлявате правилно получените пари, няма да съжалявате за разходите. Вечерта е време на неочаквани, но много приятни срещи, както и на приятни романтични изненади.

Рак

Много благоприятен ден за общуване, обсъждане на всякакви важни за вас въпроси. Лесно намирате общ език с нови познати и се разбирате особено добре с представители на противоположния пол. Тук можете да поемете инициативата, да направите първите стъпки към сближаване.

Можете да поканите някой, когото харесвате, на среща. Ще има възможност да направите успешни покупки, да разрешите всички въпроси, свързани с парите, и да поставите нещата в ред във финансовите дела. Вероятно ще получите необходимата подкрепа за реализиране на вашите идеи и бизнес планове.

Лъв

Денят обещава голям успех. Разбирате добре какво искате и не позволявате да се появяват пречки по пътя ви към целта. Личният чар ще ви бъде от полза - благодарение на него ще намерите нови съюзници, които ще ви бъдат полезни повече от веднъж по-късно. Можете да обсъждате въпроси, свързани с работата и планове за професионално бъдеще - ще получите добри победи.

Не е препоръчително да говорите за чувствата си, споделяйте съкровеното си: информацията, която споделяте, може да бъде използвана срещу вас. Втората половина на деня ще бъде посветена на семейни дела, общуване с членове на семейството.

Дева

Не е лесно да запазите спокойствие: вие сте завладени от противоречиви чувства, които не е толкова лесно да разрешите. Освен това придавате твърде голямо значение на дреболиите и често се разстройвате заради това, на което просто не бихте обърнали внимание в други моменти.

Хаосът и объркването са досадни, вие се опитвате да поставите всичко в ред, но другите не го харесват, в резултат на това могат да избухнат кавги. Благоприятен ден за спокойна почивка, развлекателни дейности и спокойни разходки. Много Деви ще си спомнят старите си хобита и с радост ще им отделят време.

Везни

Денят ще мине доста незабелязано и едва ли ще бъде белязан от значими събития. Можете да завършите работата, която сте започнали по-рано, да разрешите текущи проблеми. Добре е да се занимавате с домакински задължения: те не изглеждат нито натоварващи, нито скучни.

Ще има възможност да разширите хоризонтите си, да получите информация, която със сигурност ще ви бъде полезна, макар и не в близко бъдеще. Ще бъде приятно да общувате със стари познати, спомените за събитията от миналите дни със сигурност ще ви развеселят. Възможни са малки подаръци, приятни изненади.

Скорпион

Появяват се нови идеи и планове, твърде мащабни, за да бъдат осъществени веднага, но не по-малко интересни от това. Страхотен ден да споделите мислите си със съюзници и съмишленици: със сигурност ще получите тяхната подкрепа, добър съвет и евентуално реална помощ.

Интуицията е много остра, благодарение на нея се досещате за истинските чувства на другите, техните намерения и планове. Възможни са промени към по-добро в личните отношения, общуването с любим човек ще бъде приятно.

Стрелец

Денят е напрегнат и труден, но няма съмнение, че ще се справите с трудностите и дори ще извлечете някаква полза от настоящата ситуация. Ще успеете да заинтересувате тези, които могат да помогнат за реализацията им с вашите идеи. Не е изключено началото на продължително ползотворно сътрудничество.

Благоприятен ден за общуване с приятели и роднини. Вие сте дружелюбни, оптимистични и искрено се грижите другите да се чувстват добре, когато прекарват време с вас. Никой не може по-добре от вас да се справи с организирането на празници и тържества.

Козирог

Вероятен е напредък в бизнеса, можете да научите много. За много Козирози този ден ще бъде свързан с натрупване на ценен опит или информация, която ще бъде полезна не само за самите представители на знака, но и за техните близки. Можете да започнете да изпълнявате дългосрочни планове, тогава ще имате късмет.

Жизненият потенциал е висок, вие сте в страхотна форма и почти няма да се чувствате уморени, дори и да имате много неща за вършене през деня. Единственото нещо, което може да ви измори, са дългите пътувания, особено ако трябва да ги правите сами.

Водолей

Колкото по-често ще бъдете в очите, толкова повече ще привлечете вниманието към себе си, толкова по-добре ще се окаже този ден. Той е много подходящ за посещение на всякакви събития, където можете да се срещнете с влиятелни хора, да намерите потенциални съюзници и покровители. Възможно е началото на романтична връзка, в която вие ще дадете тон.

Обърнете внимание на вашето благосъстояние: възможни са заболявания, не е изключено обостряне на хронични заболявания. Трябва да внимавате с козметиката, защото днес кожата ви е по-чувствителна от обикновено.

Риби

Денят не е от най-леките, но всички възникнали трудности са временни и лесно преодолими. Приятелите са готови да помогнат, но вие ще трябва да им кажете какво точно и как най-добре да го направят; така ще избегнете взаимно недоволство и упреци.

Може да има трудна финансова ситуация, ще трябва да решите за какво да похарчите парите на първо място. Струва си да се консултирате с роднини, те ще ви кажат какво е най-добре да направите. Този ден не е подходящ за важна работа, също така е по-добре да не назначавате отговорни срещи за него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари