Дневен хороскоп за 7 май 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Везни - хубави възможности, Козирог - много спорове се очертават, Лъв- ярък успех

Спокойна и ведра неделя. Денят ще ви даде шанс да настроите себе си за всичко, което ви предстои през следващата календарна седмица.

Опитайте да запазите положението си в обществото.

Овен

Повишено напрежение

Мнозина от вас ги очаква голяма и желана промяна, свързана с промяна на средата, в която живеете. С добри възможности и в условията на активност, представителите на Овен ще действат мощно за реализацията на целите си, които днес са предимно финансови. Ще успеете да реализирате намеренията си, но едва ли ще е бързо и лесно, защото противоречия ще родят остър конфликт.

Телец

Напрегнат ден

В служебен план ще ви изненадат с предложение или друга вест, която ще ви навежда към размисъл. Телците също ще са много напрегнати през този ден, който няма да се различава по нищо от ситуациите, валидни за Овните. За да успеете е наложително да наблегнете на такта и разбирателството. Предпочетете ли агресивността и себеналагането, ситуацията ще се утежни значително.

Близнаци

Утежнена ситуация

Чувствате се чудесно днес. Налице са всички предпоставки да успеете да осъществите плановете си за деня, но при условие че работите съсредоточено и не разпилявате енергията си. За някой от вас ще е тежък ден, изпълнен с много остри противоречия. Ще реализирате целите си според предварително начертания план, но ще стане за сметка на нарушаване на добрите взаимоотношения с някой от хората около вас. Ако сте по-сговорчиви, няма да е трудно да намерите приемлив начин.

Рак

Силно печеливш ден

Ще се откроявате с деликатното си присъствие и тактично ще отклонявате конфликтните теми. Характерна с успешна работа в партньорство, неделя ще ви зарадва не само със забележителни делови постижения, но и с неочакван от мнозина финансов успех. Извън печалбите някои от представителите на зодията ще отстраняват неудобни ситуации, а други ще предприемат пътуване.

Лъв

Ярък успех

Днес всичко ще ви се отдава с лекота. Можете да сте сигурни, че ще се справите с всяка задача, застанала ви на пътя. С печалби и реализация на целите се характеризира неделята и на Лъвовете. При вас ще има и много нерви, които едва ли ще са неоснователни. За да сте уверени, че успехът ви ще е сигурен е много важно основата да е стабилна. Ако наистина е така, няма да има разминаване.

Дева

Напълно сполучлив ден

Работата ви днес ще бъде натоварена, затова от сутринта си набележете въпроси, които трябва да свършите и не допускайте да се отклонявате от плановете си. Двата вида сполука – делова и любовна са напълно достатъчни да задоволят всеки. В това отношение на представителите на Дева вероятно някои доста ще им завидят, защото точно такъв етап на сполука се разгръща в живота им. Неделя е твърде благоприятна също така за реализация в деловите среди и за печалби.

Везни

Хубави възможности

Днес ще ви се даде възможност да се съсредоточите върху бъдещите си планове. Мнозина от Везните считат, че постоянно се разминават с успеха и са готови да мислят, че стечението на обстоятелствата винаги ги изправя пред бариери. Въобще не е така! Истината е, че трябва да отваряте по-широко очите и ушите си, защото често се оказва, че поредния пропуск е по ваша вина.

Скорпион

Успех в личните дела

Ще се чувствате по-спокойни, ако дадете предимство на професионалните и семейни ангажименти и след тях помислите за себе си. Този ден е много добър за реализация на лични планове, за любовни контакти и за реализиране на домашни цели. Трудно ще преминат срещите с приятели, а за някои и тези в средите на бизнеса и в деловия сектор.. Известни неприятности възникват в пряката практическа дейност.

Стрелец

Успех и постижения

Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Неделята е благоприятна за представителите на Стрелец, но ще възникнат и неконтролируеми ситуации, които ще събудят гневните реакции на мнозина. Тук най-често става въпрос за опит от страна на някого да ви заблуди относно въпрос, който е свързан с ваши надеждни очаквания.

Козирог

Много спорове се очертават

Поздравления за инициативността и находчивостта в професионалната сфера. Чест за всеки работодател е да има човек като вас в екипа си. Липсата на яснота по даден въпрос ще затрудни голяма част от Козирозите да вземат решение по важен въпрос. Възможно е да достигнете до някакви резултати след остри разправии, но не е сигурно, че ще имате шанса да се възползвате от цялата информация, която сте научили с усилия.

Водолей

Избягвайте конфликтите

Последното нещо, с което ви се занимава днес е работа. Вълнуват ви най-вече забавленията и преди всичко тези с желания от вас човек. Противно на очакванията на мнозина, неделя ще е напрегната, а в някои случаи и доста неудобна. Въпроси от финансово естество ще предизвикат силни разправии с партньори от бизнеса. За други от зодията подобно развитие на взаимоотношенията се очертава с интимния партньор или в дома със семейния.

Риби

Много обезпокоени

Този ден за вас ще бъде свързан с редица изпитания. Днес мнозина Риби са притиснати от проблеми, които най-често засягат интимните взаимоотношения. Някои са достигнали до остри взаимни нападки с партньора си, а други са пред любовна дилема и не могат да направят решителна крачка към обекта на желанията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари