Дневен хороскоп за 7 май 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Това е ден, в който мрачните сили ще се опитат да вземат надмощие

Утре няма да бъде достатъчно само да съчувствате на другите хора, на техните проблеми или изпитания, но ще бъде добре да окажете някаква помощ, подкрепа, да съдействате с нещо, което да накара другите да се почувстват по-добре.

Проявите на щедрост ще бъдат добре оценени и от хората на земята и от силите, които са над нас, но тези прояви трябва да бъдат насочени към правилните хора или каузи. Ако нямате яснота по този въпрос, по-добре не правете нищо. В събота основните изпитания за повечето от вас ще бъдат свързани с проявите ви на по-голяма и по-чувствителна емоционалност, която може да натовари другите са нежелан стрес, а в някои случаи и страх.

Това е ден, в който мрачните сили ще се опитат да вземат надмощие вътре във всеки един индивид по някакъв начин, така че това ще бъде основното предизвикателство, с което всеки един човек ще се сблъска днес.

Овен

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В интимния живот емоциите са смесени. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Телец

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Парите идват и си отиват. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Близнаци

Събота носи успех на Близнаците. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. И Близнаците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Рак

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Не е желателно да взимате пари на заем. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Лъв

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. А колко влюбени ще се чувствате утре…. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Дева

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Везни

Утре имате куп неща за вършене. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Бъдете оптимисти.

Скорпион

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете активни в спорта. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Стрелец

Събота не е еднозначен ден за Стрелците. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Парите идват и си отиват. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Водолей

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре просто е такъв ден.

Риби

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Объркани сте емоционално. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Анализирайте работата си, за да се справите. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари