Дневен хороскоп за 7 май 2020

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Четвъртък ще бъде ден на важни събития, но те няма да са толкова явни, и определено никой няма да бърза да ги споделя, преди тяхното приключване или окончателно развитие.

Днес всичко трябва да се изпипва с търпение и да се работи без да се говори много. Повод за размисъл ще бъдат документ или пари свързани с жена и решение, което ще трябва да вземете в този план. Днес мнозина ще преживеят стресова ситуация, уплаха, която ще премине бързо или ще се окаже че е прибързана паническа реакция.

Събитията днес въпреки тяхната негативност или сложност имат своя замисъл, и той ще се прояви неочаквано за вас, затова проявете търпение и вяра в това, което ви се дава да преживеете. Проблемите в семейството на ваши приятели и тяхното разрешаване не зависят от вас, затова избягвайте намесата си в техните дела.

Овен

Звездите весело ви махат и ви изпращат поздрави. Днес много представители на вашия знак ще бъдат късметлии и избраници на съдбата. Работата ще ви спори, проблемите изчезват, животът ще върви с песен. 

Телец

Излъчвате вътрешно спокойствие, което другите намират за очарователно. Звездите имат добри новини за вас. Но не се усмихвайте толкова широко, защото ще привлечете вниманието на по-малко късметлиите ваши противници. 

Близнаци 

Днес избягвайте да се занимавате с трудни и сложни задачи. Проверявайте внимателно всяка информация. Знаете как да убедите хората и можете да покажете ораторските си таланти дори в интернет.

Рак 

Днес действията ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате. 

Лъв 

На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт. 

Дева

Днес ще бъде успешен и ползотворен ден. Ако правилно преразпределите задачите си за деня, ще успеете да постигнете добри резултати. Знаете как да вземате бързи решения. Не проявявайте арогантност и споделяйте опита си с колегите си. 

Везни

Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници, но е подходящ за тиха и спокойна работа, може и домакинска да е Подредете нещата, изхвърлете натрупаните боклуци.

Скорпион

Може с думите си да засегнете чувствата на някого. Във ваш интерес е да бъдете по-меки с хората. Трябва да действате внимателно, не правете и не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно. 

Стрелец

Вие сте най-несериозният знак на зодиака – не, не, звездите не ви осъждат, а по-скоро ви се възхищават на способността ви да намирате приключения. Но сега не е моментът за такива. Може да си навлечете неприятности.

Козирог

Добре е да не се претоварвате с ненужна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, така че намалете темпа или ако можете да си позволите повече почивка. По-добре да разчитате на логиката, отколкото на интуицията. 

Водолей

Добре ще е да отложите важни бизнес срещи и преговори. Сведете контактите си до минимум. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да търсите своите права. 

Риби

Енергията на деня е доста напрегната. Запазете спокойствие, в противен случай едва ли ще избегнете конфликтите, а хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари