Дневен хороскоп за 7 април 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Рак - малко по-нервен ще е този петък за вас, Водолей - ден, пълен с изненади, Стрелец - днес ще сте по-напрегнати от обикновено

Овен

Внимавайте, защото всичко е възможно, особено в любовта. А любовта, ах, любовта, тя върти света и така замайва всички през пролетта. Петък, а от древни времена се знае, че домашната работа в петък, не носи очакваните резултати.

Телец

Днес е добре да се занимаете с неща, изискващи внимание към детайлите и усърдна работа. Ще действате много по-практично, но пък ще сте и доста придирчиви и критични, не се вманиачвайте в подробностите.

Близнаци

Хубаво е да се погледнете през погледа на хората около вас и да се замислите къде бъркате. Днешния ден няма да сте много спокойни, но пък може да научите истини за себе си, които досега сте се опитвали да не забелязвате. Приемете се такива, каквито сте с всички качества и недостатъци и заживейте в мир със собственото си аз.

Рак

Малко по-нервен ще е този петък за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и направо ще се чудите откъде да ги подхванете. Не се тормозете, в края на краищата не сте многоръкия Шива, карайте по-спокойно, което трябва ще се уреди.

Лъв

Днес може да сте малко замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. Използвайте добрия стар начин с бележките за напомняне. Не се разсейвайте, когато се движите по пътищата, не всички знаят за странното ви състояние и едва ли ще се съобразят с вас.

Дева

Днешният ден ще протече по-приятно и спокойно от предишните. Ще се чувствате съпричастни към това, което се случва около вас и това ще ви достави удоволствие. Не се хващайте на примамливи приказки за бързи печалби, разсъждавайте логично.

Везни

Последният ден от седмицата може да ви се стори безкраен, при това ангажиментите ви сякаш няма да свършват. Опитайте се да се владеете по-добре и не се сърдете заради неразбориите другиму, сами трябва да поемете отговорност за онова, което се случва.

Скорпион

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Стрелец

Днес ще сте по-напрегнати от обикновено и околните трудно ще разбират настроенията ви. На това отгоре може да сте безпричинно подозрителни. Не се поддавайте на подобни нагнетяващи обстановката настроения, не помагате никому и вие сами го знаете.

Козирог

Днес ще сте склонни да си създавате илюзии за много неща, въпреки цялата ви критичност, мнителност и прочее. Понякога и на вас ви се иска да помечтаете и да имате розови очила. Е, бързо ви минава.

Водолей

Интересен ден, пълен с изненади и неочаквани събития. Лесно ще се сприятелявате с хората и на моменти сигурно ще ви се струва, че всички са ви приятели. Вярно е, че оптимизмът ви е втора природа, но е и вярно, че сте добър приятел. С две думи - весел петък.

Риби

Ясен, конкретен и ползотворен ден за вас. Естествено ще сте напълно убедени и сигурни в крайния резултат и всеки, който ви противоречи, просто нищо не разбира и можете да му го обясните точка по точка. Ден на заслужено признание за вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари