Дневен хороскоп за 6 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели.

Емоциите ще Ви водят към една по-романтична обстановка. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси. Вторник ще е доста хубав ден за Телците.

Щастливи числа: 43 15 23 26 12 3

Овен

Утре, когато двама се карат, ще спечели представителят на Овен, ще изиграе добре ролята си на водач на глутницата и ще доминира. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Ще трябва да впрегнете сили и да изпълните обещанията си, но методично и планирано. Бързането няма да Ви помогне, бързайте бавно. Просто планирайте и слушайте повече. Не се разсейвайте. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Телец

Препоръчва се въздържание. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Успехът на Телците през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Не е изключено мнозина от зодията да станат причина за развитие от страна на онези, с които е свързан вашия бизнес.

Близнаци

Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. Съвсем естествено е да се притеснявате пред неизвестното, но няма защо - имате жизнен опит, който Ви носи предимства, макар и с цената на много труд и лишения. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Не отлагайте твърде дълго разговора си с човек, с когото имате да изясните нещо важно. Ще се успокоите от това което ще научите.

Рак

Утре определено не Ви е ден за харчене. Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате.

Лъв

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат. Обърнете повече внимание на външния си вид. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението.

Дева

Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Деви ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане.

Везни

Не бързайте, в противен случай бъдете готови да платите допълнително с нерви и пари. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Вторник ще е доста хубав ден за Везните. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща ви емоция.

Скорпион

Ще трябва да споделите чувствата си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утрешният ден ще Ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават.

Стрелец

Утрешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време Ви изпълва с добро настроение. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Козирог

Съдбата утре ще Ви подложи на сериозни тестове относно Вашите жизнени принципи. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Застъпничеството на други хора Ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си. Привечер се подгответе малко да си отдъхнете от бързото ежедневие.

Водолей

Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Успехът е с Вас. Утре е необходимо да осъзнаете, че сте част от една взаимно свързана машина. Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. В петък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели.

Риби

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Не бързайте, изчакайте удобен момент за разговорите, които предстоят. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари