Дневен хороскоп за 5 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация.

Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Следвайте интуицията си без да се съмнявате в нея и тя ще ви води успешно през всичко, с което ще се наложи да се справите преди да стигнете до целта. Опитайте да вникнете в това, което Вселената около вас се опитва да ви подскаже. Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Щастливи числа: 21 39 17 14 43 37

Овен

Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Поставете началото на нови задачи. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Ден със силна енергия изпълен с различни възможности за развитие за вас. Утре ще се стараете да сте стабилни и плавно ще се носите по течението.

Телец

Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели. Обърнете повече внимание на външния си вид. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Близнаци

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Избягвайте рискови операции с пари. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждаете от грижи.

Рак

Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Утре ще изпитвате желание да отстоявате много пламенно позицията си и да убеждавате хората в това, в което Вие вярвате. Утрешният ден ще ще се окаже изключително спокоен. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили - нищо, че изглежда грешно. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно.

Лъв

Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Вземайте самостоятелно решенията. Някои от Вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включат в обща задача, изпълнението на която може и да Ви отегчи.

Дева

Родените в третата декада ще имат повече проблеми и допълнително натоварване, с което трудно ще се справят. Не забравяйте за задълженията си. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора - те също Ви мислят доброто. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Везни

Ако нямате достатъчно сили за някаква задача, оставете я за друг ден. Утре всичко тръгва по вода. Вероятни са изневери. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им.

Скорпион

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Разпределете добре времето си и действайте. Очаква Ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Утрешният ден ще бъде успешен за Вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си.

Стрелец

Вечерта Ви очакват приятни моменти в компания. Когато големите спорят, малките страдат. Вярвайте в своята щастлива звезда. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.

Козирог

С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите. Утре е необходимо да осъзнаете, че сте част от една взаимно свързана машина.

Водолей

Неочакван съветник своевременно ще ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Само така ще можете да видите плановете си осъществени. Утре най-сетне ще разберете какво искате от своя личен живот като цяло и от Вашия любим човек в частност. Ще трябва да впрегнете сили и да изпълните обещанията си, но методично и планирано. Бързането няма да Ви помогне, бързайте бавно. Просто планирайте и слушайте повече. Не се разсейвайте.

Риби

Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. Следобед се очертават разправии с колегите Ви. И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. В момента позициите ви са сравнително стабилни, а до няколко дни ще успеете да ги възстановите в пълния им мащаб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари