Дневен хороскоп за 4 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Подгответе се за срещи с нови делови партньори.

Контактите с по-възрастни хора определено ще са ви от полза. Като цяло утре ще се чувствате подмладени. Дълбоки въпроси предстои да решите този месец. Късметът не е на ваша страна.

Овен

За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Единственият начин да го получите е да се държите любезно и тактично. Някои от вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Огледайте внимателно положението, в което се намирате и изненадайте всички.

Телец

Ще се чувствате добре утре - изпълнени със сили и най-вече с желание за действие, но то ще е насочено по-скоро към ваши лични неща, отколкото към служебните дейности. Постарайте се да не мислите само за задълженията си на работното място, ако се чувствате уморени. Определете това, което можете да свършите в рамките на утрешния ден и се съсредоточете само върху него, ако искате напредък само там. Поне обяснете честно постъпката си, за да ви е чиста съвестта. Работата с административните служби ще ви създава напрежение, а и защо ви е притрябвало в понеделник да се захващате с това.

Близнаци

Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Промяната ще ви приветства с новостите си. По принцип става дума за спиране или отклоняване на възможност за реализация на финансови цели в съвместен бизнес. Излишно е да си създавате твърде амбициозни планове обаче, особено ако за изпълнението им ще ви е нужно и много съдействие. Възможен е конфликт с колегите и ръководството.

Рак

Очаква ви динамичен и наситен работен ден. Утре сте с променливо настроение. Обърнете внимание на човека до себе си. Дали не бързате толкова,защото ви е страх да останете насаме с мислите си? Може би трябва да се изправите лице в лице със себе си. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не предизвикате проблеми.

Лъв

Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Настроението ви е оптимистично, а творческият потенциал – стабилен. Помислете добре преди да се заемете с умиротворителна роля, за да не се получи така, че всички негативи от спора да се прехвърлят върху вас. Онези от знака, на които предстои да отстраняват проблеми, успяват чрез много движение. Не се опитвай

Дева

Звездите ви съветват, че е по-благоприятно за вас е да не се занимавате с колективна работа, успех ви носи само индивидуалното занимание. Заемете се сериозно със задълженията си на работното си място. Разбиране и споделяне ще търсите, но ще ги постигате по-трудно от очакваното. Ако имате възможност им подайте ръка за помощ. В професионален план и в бизнеса се забелязва известна стабилност за Девите, а не липсват и надеждни възможности, които позволяват реализация на целите.

Везни

Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утрешният ден ще премине под знака на емоциите. В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Интуицията ви е тази, която ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори. Сами ще установите напредък в делата си, за някои то означава и успешно приключена задача утре.

Скорпион

В делови план се очертава значителен успех при осъществяване на целите. Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник той ще започне да сваля Ваша приятелка или да се налива с алкохол. Заемете се с организирането на нещо забавно вечерта. Разбирателството с околните е характерна тенденция за утрешния ден, тъй че е добре да действате и в онези сектори и сфери, свързани с вашите интереси.

Стрелец

Не подхождайте към задачите си формално, ще имате повече успех ако ведро и творчески. Не бъдете твърде непостоянни утре, защото иначе лесно ще избухвате за дреболии. Отхвърлете най-неотложните си задължения. Усилен ден на личното поприще.

Козирог

Съумейте да защитите интересите, без да се поддавате на натиск, от когото и да било. Може да довършвате дела, които вече сте започнали, но проявявайте отношение към детайлите. Утре сте в добро настроение сте и с отлично самочувствие. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Ярката активност и повишеното ниво на емоционална стабилност са характерен белег на Козирозите всеки понеделник.

Водолей

За да успеете да се справите с всички задачи утре, организирайте добре времето си и съставете график. Започнатото в утрешния ден ще ви донесе успехи. Усмихнете се, отпуснете душата си, дишайте с пълни гърди, положителната нагласа винаги променя нещата, дори и да е само вътрешно. Противоречия могат да възникнат единствено с ваш близък, който желае да проявите повече инициативност по даден въпрос. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви.

Риби

Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. Със сигурност вдругиден ще бъдете по-знаещи и можещи от утре, това е ясно. Това ви създава напрежение и без да искате си го изкарвате на околните. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Промяната на обстановката ще възстанови силите и душевното ви равновесие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари